Informeer ons

Het motto van Beter De Bilt is: “ieder goed idee verdient aandacht”. Heeft u een goed idee of heeft u een een vraag of opmerking voor Beter De Bilt? Meld het ons via dit formulier.

Wilt u een afspraak maken om een persoonlijke of lokale kwestie te bespreken bij het ‘loket’ (Ebbe Rost van Tonningen)? Ook dat kan via het formulier.  Nieuwsbrief

  Beter De Bilt verstuurt geregeld nieuwsbrieven. Met daarin nieuws over de maatschappelijke en politieke ontwikkelingen in De Bilt en ontwikkelingen die met De Bilt te maken hebben. En uiteraard de visie en de rol van Beter De Bilt daarin. U kunt zich inschrijven door het formulier in te vullen.

  * = verplicht in te vullen veld

  Doe mee

  U wilt zich aanmelden als lid van Beter De Bilt. Of als donateur. Dan heten wij u van harte welkom! Onze jaarlijkse contributie is heel laag om onze politieke beweging toegankelijk te maken voor iedereen en bedraagt € 20. Het staat u vrij een hoger bedrag te doneren wat wij zeer op prijs stellen. U ontvangt onze periodieke nieuwsbrief, u bent van harte welkom bij onze nieuwjaarsreceptie en u kunt invloed uitoefenen op de jaarlijkse ALV op de politieke koers van Beter De Bilt. Graag vernemen wij van u of u onze vereniging en/of fractie wilt ondersteunen? Beter De Bilt is een ANBI (uw contributie en donatie zijn fiscaal aftrekbaar).

  Bankrekening (IBAN) Beter De Bilt: NL24 SNSB 0921 9587 30